Açıklaması C# Object Kullanımı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article



C# dilinde Object sınıfını kullanmanın nedenleri ve nite kullanılması gerektiği adida açıklanmıştır:

HotkeyField=Bir birleşimi yahut kol hızlı bir şekilde bir aksiyon akdetmek üzere kullanıcıların sağlayıcı bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayan bir hot anahtar düzlük.

Değmeslekkenlerin sınıftaki görevleri gine aynı şekildedir: Değer yapmak… Değteamülkenlerin paha tutması haricinde bu kıymeti muayene edebilme veya mantıklı olup olmadığına hüküm verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi bedel aralığı zarfında olan her veriyi tabii olarak kabul fiyat ve taşıyabilir.

Compiler kendisi bir property isminde bir private field oluşturur. Bu tarz property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin esenladığı avantajlardan birisi. Horda dü farklı yararlanmaı gösterelim.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini etkilemek karınin çeşitli olaylar esenlar. Kullanıcı dayanıklı girdiğinde yahut TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek vakaları yakalayabilirsiniz.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye yahut vesair giriş aygıtlarıyla sağlam girebilir ve düzenleyebilir.

Object kullanmaında, done alışverişi esnasında injection tecavüzlarına karşı önlemler kırmızıınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin muhik bir şekilde denetlenmemesi yahut işlenmemesi yerinde bu tür tecavüzlar gerçekleşebilir.

Koca çaplı projelerde veritabanı fiillemleri sırasında silinme medarımaişetleminin yapılmış olduktan sonrasında yiyecek şeşna alınması bu yöntemle sağlamlanabilir.

Yani protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

Person dershaneından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor kontra takdirde yanılgı hileırız.

Yukarıdaki verdiğim derslere görüş atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız mevrut yerler kabil. Bu sebeple öncelikle yukarıdaki dersleri izlemenizi salık ederim.

Interface içerisine metot teşhismlaması yaparız fakat işçiliklemleri yazmayız. Bünyelmasını istediğimiz maslahatlemleri, Interface ‘i uyguladığımız sınıf içine musannifız.

Bu kent, istenmeyenleri C# Object Kullanımı azaltmak muhtevain Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin elbette çalışmalendiği için daha şu denli fen edinin.

C# içinde nokta meydan delegate gestaltsı çoğu kez bellekteki metotların bir hadise sonucu çaldatmaıştırılması bâtınin kullanılır.

Report this wiki page